Regisztráció Bejelentkezés Még nem regisztrált?
Tegye meg most!

Hogyan működik?

Ha Önnek van egy elvégezendő munkája pl.: szoba kifestése meghirdeti azt oldalon lehetőség szerint minél részletesebben leírva a munkát, valamint meghatározza a irányárat, amit a munka kivitelezésért. fizetni hajlandó.
Az oldalon regisztrált szolgáltatók ajánlatokat tesznek a munka elvégzésére. Önnek bármikor lehetősége van választani a szolgáltatók közül az ár, minősítéseik és az értékeléseik alapján.
Az elvégzett munka után, kap tőlünk egy emailt, melyben megkérjük, hogy értékelje a szakember munkáját, így segítve a későbbi megrendelőket, hogy megbízható, jó szakembert találjanak általunk!
Szeretne könnyen hozzá jutni új megbízásokhoz?
Takarítson meg időt és pénzt!
A szakilicit segítségével ahol egyszerűen és gyorsan találhat új megbízásokat otthonról!
Önnek csak regisztrálnia kell a szakilicit.hu oldalon (a regisztráció ingyenes).
A regisztrációt követően Önnek lehetősége van szaki garanciás szolgáltatóvá válni. Ehhez a következőt kell tennie: elküldi nekünk vállalkozói igazolványát, ill. cégbírósági végzését valamit egyéb képesítési, ill. minősítési okmányait, (pl.: mestervizsga), ha van, akkor referenciáit,
referencia leveleit.
A beérkezést követően 7 napon belül Ön megkapja a szaki garancia emblémát, ami a
profil lapján és az ajánlat tételi lapon is megjelenik.
A sikeres regisztrációt követőn Ön megnézheti milyen ajánlatkérések érkeztek a potenciális ügyfelektől, és ajánlatott tehet a megbízás kivitelezésére. A megbízással kapcsolatos kérdéseit közvetlenül felteheti a megrendelőnek a megbízáshoz tartózó fórumban.
Licitálás után, lehetősége van a megrendelő elérhetőségeinek kikérésére.
Ha a megrendelő Ön mellett dönt már kezdheti is a kivitelezést.
Ön elvégzi a feladatot, majd értékeli a megbízót, hogy legközelebb tudjuk, egy fizetőképes, tisztességes megbízóval van dolgunk.
Újabb munkára licitál, és újabb megbízást szerez