Regisztráció Bejelentkezés Még nem regisztrált?
Tegye meg most!

Összes hírünk

Július 1-jétől Családok Otthonteremtési Kedvezménye néven már használt lakás vásárlására és akár egy gyermekes családok számára is elérhető lesz az új szocpol. A támogatás összege több dologtól is függ. Tovább »

2015. július 1-jén életbe lép az új lakástámogatás. Jön a szocpol használt lakásra is! Tovább »

Érvénybe lépett az MSZ EN 206:2014 „Beton. Műszaki feltételek, teljesítőképesség, készítés és megfelelőség" című új szabvány. Tovább »

Jövőre indul az elektonikus-ügyintézés! 2013 január 1-től az építés engedélyezési rendszer egyszerűsödik. Több engedélyt egyszerre is lehet majd kérni pl: bontási és építési, fenmaradási és használatba vételi engedélyt stb. Tovább »

Rendelet a gázkészülékek, és csatlakozó vezetékek felülvizsgálatáról A legutobbi Magyar Közlönyben megjelent a Nemzetgazdasági Miniszteri rendelet, amely előírja hogy, a meglévő gázkészülékeket, csatlakozó vezetékeket fokozatosan, de legkésőbb 2016 végéig felül kell vizsgálni. Tovább »

A dugódíjért Tarlós István sem lelkesedik Tarlós István közlése szerint még dolgoznak a szakemberek a dugódíj és a hídpénz bevezetésének részletein. Még nem dőlt el, hogy milyen átmérőjű legyen a gyűrű és az sem, hogy mennyit kellene érte fizetni. A főpolgármester szerint „hangulatkeltés van, döntés nincs” Tovább »

2012 április 15-én hatályba lépett egy új szabálysértési törvény Budapesten. 50-150 ezres bírságok: fűnyírás, sövények karbantartásának elmulasztása, üzemképtelen jármű tárolása miatt. A napokban lépett hatályba egy budapesti rendelet, amely részletesen meghatározza, hogy milyen tevékenységek, mulasztások sújthatóak közigazgatási bírsággal. Tovább »

Újabb teher a lakásokra Jövőre csak azok hirdethetik lakásukat akiknek van energiatanúsítványuk. Idén januártól kötelezővé tették a lakások energia állapotának felmérését és róla energiatanúsítvány kiállítását minden esetben, ha az ingatlan adásvételéről vagy bérbeadásáról van szó. Tovább »

Tihanyban teret neveznek el Mádl Ferencről Mádl Ferenc egykori köztársasági elnökről nevezik el Tihany főterét, a képviselő testület döntéseként. Tovább »

Vizsi Balázs nyereményjátékunk szerencsés nyertese 25.000Ft vásárlási utalványt nyert. Gratulálunk nyereményéhez. Tovább »

A kéményseprés díjával azonos pótdíjat fizethetnek azok a budapesti ingatlantulajdonosok, akik az előre bejelentett időpontban nem engedik be a Fővárosi Kéményseprő-Ipari Kft. munkatársait.(FŐKÉTÜSZ) Tovább »

Figyelem! Megváltozott a lakásépítési (szocpol) támogatásokhoz szükséges igazolások kiadása. Szocpol, Lakásépítési kedvezmény,fiatalok otthonteremtési támogatása Szocpol 2012 Tovább »

500 lájknál 5000.Ft-os IKEA vásárlási utalványt sorsolunk ki!! Kisorsoltuk az 5000.Ft-os IKEA vásárlási utalványt! Gratulálunk a nyertesnek! Tovább »

Az építési engedélyek új fogadása és ügyintézése. Szabó Péter a Belügyminisztérium helyettes államtitkára szerdán, sajtótájékoztatón jelentette be, hogy jövőre már elektronikus úton történik majd az építési engedélyek befogadása és ügyintézése. Építésügyi hatósági engedélyezési eljárást Támogató elektronikus Dokumentációs Rendszert (ÉTDR) Tovább »

Megjött a jó idő és ezzel egy időben a kertekben, gazdasági területeken megindult a mozgás. Az elszáradt levelek vagy a rendrakás következtében felgyülemlett hulladékok összegyűjtése stb. Ez a folyamat legtöbbször tűzgyújtással is jár. Tudta Ön, hogy ha tüzet gyújt a kertben azt előre be kell jelentenie?! Tovább »