Regisztráció Bejelentkezés Még nem regisztrált?
Tegye meg most!

Lakásépítőknek - felújítóknak tippek,tanácsok,ötletek.

Mire figyeljünk oda, amikor átvesszük a szakembertől a munkát. Mindannyiunknak nagy öröm, amikor elkészül a szépen felújított lakásunk. Azonban ne felejtsük el azt a fontos tényt, hogy a lakás esetleges hibáit feltárjuk. Jótállás Tovább »

Mire figyeljünk oda, amikor átvesszük a szakembertől a munkát. Mindannyiunknak nagy öröm, amikor elkészül a szépen felújított lakásunk. Azonban ne felejtsük el azt a fontos tényt, hogy a lakás esetleges hibáit feltárjuk. Hőszigetelés Tovább »

Mire figyeljünk oda, amikor átvesszük a szakembertől a munkát. Mindannyiunknak nagy öröm, amikor elkészül a szépen felújított lakásunk. Azonban ne felejtsük el azt a fontos tényt, hogy a lakás esetleges hibáit feltárjuk. Nyílászárók cseréje. Tovább »

Mire figyeljünk oda, amikor átvesszük a szakembertől a munkát. Mindannyiunknak nagy öröm, amikor elkészül a szépen felújított lakásunk. Azonban ne felejtsük el azt a fontos tényt, hogy a lakás esetleges hibáit feltárjuk. Burkolás Tovább »

Mire figyeljünk oda, amikor átvesszük a szakembertől a munkát. Mindannyiunknak nagy öröm, amikor elkészül a szépen felújított lakásunk. Azonban ne felejtsük el azt a fontos tényt, hogy a lakás esetleges hibáit feltárjuk. Tovább »

Mától indítja a fejlesztési minisztérium a kéménypályázatát! A fejlesztési minisztérium 700 millió forint keretösszegben ír ki pályázatot. Lakásonként legfeljebb 150 ezer forint támogatás nyerhető el. A támogatás minden esetben vissza nem térítendő, utófinanszírozású. Tovább »

Szocpol, Lakásépítési kedvezmény és fiatalok otthonteremtési támogatása indul 2012-ben! A Kormány otthon teremtési program keretében tervezi újjáéleszteni a szocpol támogatást. Sok család juthat így új lakáshoz. A támogatást már idén lehet igényelni de a folyósítás csak jövőre történik. Tovább »